Change VATSIM ID

Problems? Bugs found? Questions? Please post here.

Moderator: Michal Rok

Post Reply
alquivir
Posts: 3
Joined: Mon Oct 05, 2009 5:41 pm

Change VATSIM ID

Post by alquivir » Tue Feb 23, 2010 8:10 am

Hi Michal,

I am Jose Maria Fernández. I am enrolled in its program with 900507 vatsim id. This id will be active for my mistake, creating a doubling account in VATSIM. For some time I briefed him, and now I use my old id vatsim 842610.
Please could change my Id in VROUTE to 842610?

if you need any more information about my identity, feel free to ask me, and send it by private.

Many Thanks,

José María Fernández

User avatar
Michal Rok
Five Star Club
Posts: 2445
Joined: Wed Aug 31, 2005 4:23 pm

Re: Change VATSIM ID

Post by Michal Rok » Wed Feb 24, 2010 6:53 am

hi,

I removed PID 900507 from your account, so you can now enter the correct one.


Michal

BrandonReifer
Posts: 2
Joined: Mon Jan 24, 2011 12:46 am

Re: Change VATSIM ID

Post by BrandonReifer » Mon Jan 24, 2011 12:52 am

Hey I'm Brandon Reifer I had to create 2 accounts when starting VATSIm for strange reason and I was wondering if you could Delete 1118135 .. so I can add 1119586 thanks..

User avatar
Michal Rok
Five Star Club
Posts: 2445
Joined: Wed Aug 31, 2005 4:23 pm

Re: Change VATSIM ID

Post by Michal Rok » Mon Jan 24, 2011 5:03 am

done!


Michal

BrandonReifer
Posts: 2
Joined: Mon Jan 24, 2011 12:46 am

Re: Change VATSIM ID

Post by BrandonReifer » Mon Jan 24, 2011 9:35 pm

Thanks alot..

Post Reply