Page 1 of 1

Vroute frozen ?

Posted: Wed Apr 07, 2021 3:41 pm
by kolo
It seems Vroutre is frozen ? No movement today :shock:

Regards
Lothar

Re: Vroute frozen ?

Posted: Thu Apr 08, 2021 7:18 am
by Anders Moen
Same today as well
I got a feeling it's got something to do with the fact that VATSIM has deprecated the old data files, and are now using the newer JSON files only (v3)

Re: Vroute frozen ?

Posted: Fri Apr 09, 2021 11:25 am
by rookx
Its still not working. Hope it gets fixed soon.