Vatsim ID changed

Problems? Bugs found? Questions? Please post here.

Moderator: Michal Rok

Vatsim ID changed

Postby Skycaptain87 » Mon Mar 13, 2017 1:27 pm

Hello due to an old account i had on vatsim (i forgot that i had it), i have had to change my vatsim ID accordin to the Vatsim staff, with the old one and remove the new.
In Vroute i cannot change it. How could i change the id on Vroute?
Skycaptain87
 
Posts: 3
Joined: Sun Mar 05, 2017 10:31 pm

Re: Vatsim ID changed

Postby Michal Rok » Sun Mar 26, 2017 7:02 pm

Please post your old ID here or send email to support@vroute.net.


Michal
User avatar
Michal Rok
Five Star Club
 
Posts: 2431
Joined: Wed Aug 31, 2005 4:23 pm
Location: Warsaw, Poland


Return to vroute info product support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests