Change my new VATSIM cid

Problems? Bugs found? Questions? Please post here.

Moderator: Michal Rok

Change my new VATSIM cid

Postby Vagerr » Tue Aug 08, 2017 11:28 am

Hello i need to change my Vroute VATSIM CID account wich was deletd but still comfirmed by Vroute
1382127 <<<< has to be deletd and if i can add my active VATSIM Cid now is >>>>>>1142704 tyvm guys :))
Posts: 1
Joined: Tue Aug 08, 2017 11:24 am

Re: Change my new VATSIM cid

Postby Michal Rok » Sun Aug 27, 2017 5:52 am


User avatar
Michal Rok
Five Star Club
Posts: 2434
Joined: Wed Aug 31, 2005 4:23 pm
Location: Warsaw, Poland

Return to vroute info product support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests